Hétköznapi varázs kreatív műhely és bazár

Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Termékcsoportok
Navigáció
Termékajánló
Kedvezmények
Gyártók
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Elektronikus fizetés

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

Johanidesz Anita egyéni vállalkozó a www.lilasziget.viltor.hu honlap üzemeltetése és a honlapon kifejtett tevékenysége során az alább részletezett jogszabályi rendelkezések betartásával jár el.

 

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

 

Az általad megadott adatokat Johanidesz Anita e.v. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, fizetések lebonyolítása, (feliratkozás esetén) hírlevél küldése céljából, illetve a rendelésről, a termékekről, akciókról, termékajánlatokról való értesítés céljából tárolja.

Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A lilasziget.viltor.hu weboldalon, Facebook oldalon vagy alkalmazásban ill. hírlevél rendszerben kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.

Adataid kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Ha adataidat módosítani szeretnéd, akkor azt a rendszerbe történő belépést követően bármikor megteheted. Ha megadott adataidat, hírlevél feliratkozásodat, regisztrációdat törölni szeretnéd, ezt webáruházunk felé írásban tett nyilatkozattal bármikor megteheted, az adatok törlésére haladéktalanul sor kerül, de legkésőbb 5 munkanapon belül.

 

A webáruházban kezelt személyes adatok:


Teljes név
Telefonszám
Email cím
Számlázási cím
Szállítási cím

 

Tartsd titokban jelszavad!

Ne oszd meg személyes adataidat! A lilasziget.viltor.hu nem kér a felhasználótól sem telefonon, sem email-ben személyes adatokat, mint pl. a fiókod jelszavát, bankszámlád adatait, bankkártyád adatait, vagy egyéb személyes adatot.Az ilyen jellegű megkereséseket, kérelmeket minden esteben haladéktalanul utasitsd vissza.

A honlap használatával mint felhasználó elfogadod jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

A regisztráció, illetve a regisztráció nélküli vásárlás során kötelezően megadott adatok kezelése a leadott rendelés elküldésével kezdődik és – a jogszabályokban meghatározott kivételekkel – az adatok törléséig tart.

Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhatsz 1125.Budapest,Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, www.naih.hu, ugyfelszolgalat@naih.hu

 

A Weboldalon un. cookie-kat (sütiket) használunk. A cookie-k olyan szövegfájlok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy maximális kényelmet nyújtsunk Neked. A süti egy betű/szám kombinációt tartalmaz, amely az általad használt böngészőt azonosítja. Ezek a sütik csak ideiglenesen tárolódnak a számítógépeden, és csak akkor kerülnek át a szerverünkre, amikor meglátogatod honlapunkat.

 

A cookie-ban tárolt adatok:

kosár tartalma, munkamenet azonosító, meglátogatott oldalak listája, alap információk a böngészőhöz kapcsolódó számítógépről. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a saját böngésződben általad történő törléséig kerül tárolásra.

Megtekintheted és kitörölheted a számítógépeden tárolt cookie-kat, és ellenőrzésed alatt tarthatod azok használatának módját böngésződ beállításai segítségével. Erről további információkat kaphatsz a gyártótól vagy böngésződ súgóján keresztül. Kérjük, vedd figyelembe, hogy oldalunk funkciói csak korlátozottan elérhetők, ha letiltod a sütik használatát. 

 

Népszerű böngészők cookie törlési tájékoztatója:

 

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu&ref_topic=7438325

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-elhelyezett-sutik-torlese-szamito

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

 

Sütik törlése további, harmadik fél oldalain:

 

AdWords: https://adssettings.google.com

Általános, több hálózatra kiterjedő: http://optout.networkadvertising.org

Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Criteo: https://www.criteo.com/privacy/

Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

Az információk tulajdonjoga 

 


Kijelentjük, hogy Johanidesz Anita birtokolja az oldalon látható információkat. A www.lilasziget.viltor.hu oldal tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése, minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, illetve regisztráció nélkül rendelést ad le és/vagy hírlevelünkre feliratkozik, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 

Üzemeltető neve: Johanidesz Anita
Üzemeltető székhelye: 8225. Szentkirályszabadja, Tóth Árpád utca 5.
Üzemeltető elektronikus levelezési címe: lilasziget@gmail.com
Üzemeltető nyilvántartási száma: 52054392
Üzemeltető adószáma: 68653457-1-39


A szerződés nyelve: magyar


Tárhely szolgáltató neve: Paller Endre egyéni vállalkozó
Tárhely szolgáltató címe: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 71.
Tárhely szolgáltató e-mail címe: info@viltor.hu
Tárhely szolgáltató adószáma: 63478262-1-40

Megosztás
Napi termékajánló
Szappanvirág kosár - 3 féle
Szappanvirág kosár - 3 féle

5 490 Ft

Új termék
Hírek

2018-12-30

Facebook
Információ
TOP termékek
Új termékek

Minden jog fenntartva - Lila Sziget Webáruház

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.